Gyors kapcsolat

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
  • 7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
  • Tel.: 72 / 212-612
  • Fax.: 72 / 212-612

Projektkezelő rendszerünk

 

Singoo projektkezelő rendszer

 

Egy vállalkozás életében a projektek, és napi teendők dokumentálása nem kis kihívás. Fontos, hogy a cégen belüli kommunikáció pontos legyen ne maradjanak el a feladatok, és a címzettek időben teljesítsék a rájuk bízott munkákat. A SINGOO rendszerben lehetőség van arra, hogy a felhasználók, határidőkkel ellátott feladatokat hozzanak létre, valamint egymásnak időzített teendőket adjanak ki. Így nem marad el semmilyen feladat, legyen bármekkora pörgés is a munkahelyen.

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás során kiemelkedő jelentősége lehet az információk, dokumentumok pontos visszakereshetőségének. Semmi nem marad nyomtalan: egy határidő be nem tartása, egy csatolt file megléte, vagy éppen el nem küldése... stb. Ne bízza a véletlenre a kommunikációt partnereivel!

További információkért kattintson ide >>>

 

Tartalomkezelő rendszereink

 

MagicOn CMS rendszer

 

A Magicon tartalomkezelő rendszer (CMS), mely segítségével programozói tudás nélkül szerkeszthetőek a keresőoptimalizált weblapok. Mindazoknak ajánljuk, akik csak élvezni akarják az internet adta előnyöket, nem pedig weboldalak programozását akarják megtanulni.
Olyan weboldal tulajdonosoknak, akik eredményeket várnak el a weblapjuktól, nem pedig újabb időt rabló elfoglaltságot keresnek.

A MagicOn tartalomkezelő rendszerrel készített honlapok alkalmasak különféle modulok integrálására. Ez azt jelenti, hogy nem okoz gondot egy hírlevél-küldő rendszer, egy eseménynaptár, vagy éppen egy galéria beillesztése sem a rendszerbe. Ön minden modult könnyedén fog tudni szerkeszteni, legyen szó képekről, szövegekről, vagy videókról.

További információkért kattintson ide >>>

 

STYLUS CMS rendszer

 

A STYLUS CMS rendszer a tartalomkezelő rendszerek egyik legmegbízhatóbb változata. Felülete és funkciói úgy lettek kialakítva, hogy a felhasználók gyorsan és könnyedén el tudják sajátítani a használatát. A szoftver alkalmas az egyszerű honlapoktól kezdve, a legösszetettebb portálokig, minden technikai megoldás megvalósítására.

Az alaprendszer fejlett szövegszerkesztő ablakában, rengeteg extra funkció közül válogathat a felhasználó. A teljesség igénye nélkül: Kép menedzser, flash beillesztése, YouTube videó beillesztése és szerkesztése, Google térkép beillesztése és szerkesztése, hangulatjelek kiválasztása...stb.

A tartalomkezelő rendszerbe könnyen integrálható modulok segítségével, minden egyedi honlap elképzelés megvalósítható!

A STYLUS rendszer úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a magas keresőoptimalizálási elvárásoknak is. A kezelőfelület segítségével könnyedén fel tudjuk vinni azokat az adatokat, amik a keresőoptimalizálásban sorsdöntőek lehetnek.