Gyors kapcsolat

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
  • 7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
  • Tel.: 72 / 212-612
  • Fax.: 72 / 212-612

Webfejlesztés

 

A szoftverfejlesztés egyik legdinamikusabb ága. Itt különösen fontos a naprakészség, és a nyitottság! Napról napra bővül az "építőelemek" száma, melyekkel egy honlapot felszerelhet tulajdonosa. Ezeknek a lehetőségeknek a megfelelő kihasználásában tudnak segítséget nyújtani az RG Consulting Kft webfejlesztői.

Mi tartozik a webfejlesztéshez?

 

Az egyszerű honlapok készítése, a folyamatnak csupán a legelső lépése. Természetesen itt is több lehetőség merülhet fel az ügyfél részéről, a kivitelezés módszerét illetően. Cégünk, bár igény esetén a statikus honlapok készítését is vállalja, a tartalomkezelő rendszerekkel készített, az ügyfél számára is könnyen kezelhető és szerkeszthető weboldalak alkalmazását javasolja minden partnerének. A STYLUS CMS rendszer egyedülálló szabadságot biztosít a felhasználóknak, miközben használata minimális szakértelmet igényel csupán.

A weboldalak igény szerint bővíthetők úgynevezett modulokkal, melyek a legkülönbözőbb funkciók használatára adnak lehetőséget. Ezek többek között lehetnek hírlevél-küldő rendszerek, webáruházak, kép,- illetve multimédiás galériák, integrált naptárak, térképek, esemény-naptárak, és még számtalan dolog.