Gyors kapcsolat

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
  • 7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
  • Tel.: 72 / 212-612
  • Fax.: 72 / 212-612

Multimédiás fejlesztések

 

Legyen látványos, interaktív és lehengerlő!

 

Multimédiás fejlesztéseinket mindazoknak ajánljuk, akik nem akarnak szűkös kereteket szabni prezentációjuknak. Azoknak, akik nem törődnek bele, hogy idejétmúlt kisvideókkal szórakoztassák közönségüket. Azoknak, akik igényesen és magas színvonalon szeretnek dolgozni.

A multimédiás rendszerek adta minden lehetőséget maximálisan kihasználva készülnek termékeink. Kiváló hangminőséggel kísért vizuális tartalmakat az Ön személyes igényei szerint készítjük el, hogy ne csak látványosak legyenek fejlesztéseink, hanem célszerűen felhasználhatóak is.

A projektek megtervezésekor nem a technikai kereteket tekintjük kiindulópontnak, hanem az Ön igényeit, elvárásait.

 

Mit rejt a multimédia?

 

A multimédiás fejlesztések hangok, képek, animációk, mozgóképek együttesét használják fel a maximális hatás érdekében. A multimédiás elemek lehetnek kiegészítői, dekorációi, avagy főtémái is egy honlapnak, prezentációnak. A flash és egyéb animációk látványos kiegészítői lehetnek a weboldalaknak. Egy-egy multimédiás anyag segítségével nem csak az érzelmekre lehet hatni, hanem a látvány és a hanghatások kombinációja  egy téma megértésében is segítséget nyújtanak.

Az interaktív munkamenetnek köszönhetően, ügyfeleinknek többször is lehetőségük van megtekinteni a készülő munkákat. Ekkor kifejthetik véleményeiket, újra átgondolhatják, hogy valóban abban az irányban szeretnének-e továbbhaladni a fejlesztéssel, mint amit kezdetben elképzeltek, vagy - éppen a munkafolyamatba való betekintésnek köszönhetően - érdemes irányt váltani.

A STYLUS tartalomkezelő rendszer segítségével, Ön is könnyedén alkalmazhat multimédiás elemeket honalapján, illetve cserélheti, frissítheti a tartalmi részek multimédiás anyagait.