Gyors kapcsolat

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
  • 7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
  • Tel.: 72 / 212-612
  • Fax.: 72 / 212-612

Webes - Alkalmazás fejlesztések

 

Valami igazán interaktívra lenne szüksége?

 

Egyedi, saját fejlesztésű szoftvereink az Ön által támasztott elvárásokra épülnek! Találja ki, hogy milyen újdonsággal szeretné feldobni honlapját! Álmodja meg, milyen újabb fejlesztéssel szeretné hatékonyabbá tenni cége online kommunikációját! Vagy "csak" képzelje el, hogy minden felmerülő webes problémára megtaláljuk Önnek a megoldást!
 

Válassza ki a megfelelő kategóriát:

 

 Fórum készítése

Szeretne egyedi fórumot, ami csak az Öné? Melynek Ön a teljes jogú adminisztrátora és a lehetőségek korlátlan tárházát használhatja fel? Az RG Consulting Kft olyan fórumokat fejleszt, melyek nem csak egyedi megjelenésükkel tűnnek ki a sablonos megoldások közül, hanem számtalan praktikus funkcióval is rendelkeznek. Az Ön igényeihez és a fórum témainak profiljához igazítva készítjük el a komplett rendszert,  hogy mind a fórum tulajdonosa, mind a fórumozók elégedettek lehessenek a végeredménnyel.


Vendégkönyv

Hogyan tudhatja meg az oldal látogatóinak véleményét egyszerűen és gyorsan? Hogyan biztosíthat folyamatos visszacsatolási lehetőséget a honlap vendégeinek? Használjon vendégkönyvet! A rendszer biztosítja az üzenetek moderálásának a lehetőségét, melynek köszönhetően a vélemények csak az Ön által jóváhagyott formában jelenhetnek meg. Így biztosíthatja honlapja magas színvonalának megőrzését, ugyanakkor a vélemények és megjegyzések építő kritikáinak is utat engedhet.


Chat

Ha valamivel felpörgetné weboldalát! Ha szeretné, hogy igazán nyüzsgés legyen rajta és rengetegen látogassák webes felületét, akkor itt a megoldás! A chat modul segítségével néhány hónap alatt tekintélyes vendégseregre tehet szert, akik nap mint nap látogatják oldalát. Egy-egy tematikus chat alkalmas a vendégek szűrésére, így elérheti, hogy ne Önnek kelljen megkeresnie célcsoportját, hanem ők jöjjenek nap, mint nap.

 

Blog

Igen is mondja ki, mondja meg és hozza nyilvánosságra, ha éppen ehhez van kedve. De nem csak saját vélemények kinyilvánítására alkalmas, hanem szakmai kérdések érdembeli kibontására, feltárására és a nézetek megvitatásra is megfelelő fórum lehet egy blog. Öntől függ, hogy önmegvalósítási, szakmai, tájékoztatási, vagy éppen szórakoztatási célra használja saját blogját!

 

Képgaléria

Könnyen, gyorsan és rendezetten! Ez a gépgalériák mottója. Nincs több keveredés, elveszett képek, bosszankodás. Ön választhatja meg, hogy a képgalériában a képeket milyen szempont szerint rendezi össze. A mapparendszernek köszönhetően, tetszőleges számú szintet hozhat létre, ezáltal a rendszer alkalmas a finom szelekcióra is. Nem csak a képek rendezését és igényes nézegetését teszi lehetővé a galéria modul, hanem a kedvenc képeit  akár képeslap formájában is továbbküldheti az oldalról.


Videogaléria

Azoknak, akiknél fontos a látvány! Legyen szó: egy termék gyártási folyamatáról, reklámfilmekről, tananyagról, rally versenyről vagy nyaralásról. Multimédiás anyagait a képgalériához hasonlóan rendezheti, rendszerezheti, kategorizálhatja. Tegye népszerűvé honlapját egy minőségi videogalériával! A szórakozáson kívül, akár szakmai, vagy  oktatási célokra használható videókat is rendszerezhet a galériában. Így nem csak a szórakozás, hanem az színvonalas információ átadás forrása is lehet a videogaléria.

 Vissza a lap tetejére!

Szavazás

Nem szeret bajlódni az elégedettségi felméréssel? Nem tudja, hogy milyen irányba fejlessze termékét? Akkor, itt a segítség, mely webes felületen elérhető, könnyen módosítható és összesíti a beérkező eredményeket, hogy Önnek már csak a konzekvenciát kelljen levonnia! A fogyasztói szokások mérésén kívül, az érdeklődés felkeltésére is alkalmas lehet egy érdekes szavazás a honlap főoldalán. Mindenki kíváncsi, hogy miként vélekednek mások...

 

Képeslapküldés

Hogy minden napra, minden időszakra és minden fontos dátumra tudjon mit küldeni! Nincs többet elfelejtett névnap, mivel a képeslap-küldő rendszer automatikusan kézbesíti a megadott időpontban a céges arculatnak megfelelő jegyekkel ellátott üdvözletet. Nem csak figyelmesség, hanem jó reklámlehetőség is rejlik egy jól irányzott alkalmi képeslapban. Gondolja meg!

 

Eseménynaptár

Az eseménynaptár a honlap látványos és informatív kiegészítője lehet. Feltüntethetjük benne az esemény pontos adatait, egy előre összeállított adatlap segítségével. Továbbá szöveges leírást és képeket is mellékelhetünk az esemény leírásában. A naptár automatikusan feltünteti a honlapon az éppen aktuális - vagy a soron következő- eseményeket, így felhívva rájuk a figyelmet. Az eseménynaptár a honlapba integrálva, akár a főoldalon -  vagy bárhol máshol- is automatikusan feltünteti az aktuális rendezvényeket, hogy senki se maradjon le róluk.


Űrlap

Az űrlapok a kényelmes adatmegadás eszközei lehetnek honlapunkon. Számtalan információt kérhetünk be digitális űrlapokon. Előzetes tervezés után, a megbeszélt információkat tüntetjük fel, ellátva a válaszok stílusához illeszkedő mezőkkel - rádiógombok, check box-ok, beviteli mezők..stb.


Statisztika

A különböző bonyolultságú statisztikák a felmérés céljától, alanyaitól, tárgyától függően eltérő megvalósítási módokat követelnek. Az RG Consulting Kft. a konkrét feladathoz illeszkedő munkatervet dolgoz ki, majd az ügyféllel való egyeztetés után elkészítik a konkrét statisztikát.


Webshop

A webáruházak népszerűsége mára a plázák boltjainak népszerűségével vetekedik. A legegyszerűbbtől kezdve, a legbonyolultabb webes boltokig, az RG Consulting  Kft mindenféle webáruház fejlesztését vállalja. A vásárlást, jelszavas rendszer bevezetésével teheti biztonságosabbá. Ön is könnyedén tud feltölteni, szerkeszteni illetve törölni termékeket a webáruház kezelőfelületén.


Banner

Egy látványos és lényegre törő banner, a megfelelő honlapon elhelyezve, minden tekintetet magára vonzz! Ugyanakkor ahhoz, hogy a temérdek látogatóból érdeklődők is legyenek, jól fel kell építeni ennek a néhány sornak is a kommunikációját. Mi ebben is segítünk! A grafikai tervezéstől, a szövegezésen át, a banner megszerkesztéséig és elhelyezéséig, nyugodtan ránk bízhat minden feladatot. Önnek csak az érdeklődőket kell majd szóval tartania!


Projekt kezelő

Nem csak a gigantikus projektek számára érdemes adminisztrációs rendszert létrehozni. Ahhoz, hogy a kisebb feladatok se merüljenek feledésbe, érdemes egy alapszintű projekt kezelő rendszert alkalmazni, nap mint nap. A legnagyobb projekteknek néha érdemes önálló rendszert fejleszteni, hogy a specifikus elvárásoknak megfelelően lehessen nyomon követni az eseményeket, kommunikációt, anyagokat. A komplex projekt kezelő rendszerek, mint például a SINGOO rendszer, mind a napi adminisztrációval, mind a nagyobb projektekkel sikeresen birkóznak meg.


Egyéb

Eressze el a fantáziáját, és találjon ki szórakoztató, szakmai, tudományos, vagy éppen érdekes újdonságokat, és az RG Consulting Kft szakemberei segítségével, garantáltan sikerül terveit megvalósítania!

Vissza a lap tetejére!