Gyors kapcsolat

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
  • 7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
  • Tel.: 72 / 212-612
  • Fax.: 72 / 212-612

Alkalmazás fejlesztés

 

Az alkalmazás fejlesztés egy igen tág kategória. Cégünk esetében három nagyobb részre bonthatjuk, melyek a következőek:

 

Windows - alkalmazás fejlesztések

 

Ebbe a kategóriába tartoznak azok a felhasználói programok, melyek a mindennapi munkák során, igen hasznos segítséget nyújtanak. Igényektől és ráfordítástól függően, bármilyen feladat megoldásához vállaljuk szoftveres rendszerek, programok kifejlesztését. A legegyszerűbb programoktól, a legbonyolultabb, legösszetettebb alkalmazásokig, rengeteg lehetőség rejlik a rendszer-szoftverek fejlesztésében.

További információkért kattintson ide >>>

 

 

Webes - alkalmazás fejlesztések

 

Az internethez kapcsolódó alkalmazások száma minden nap bővül. Cégünk lépést tartva a folyamatosan felmerülő új igényekkel, és kihasználva a legfrissebb lehetőségeket, számtalan webes alkalmazás fejlesztését vállalja. Csak néhány példa, a teljesség igénye nélkül: fórum, vendégkönyv, chat, blog, képgaléria, videogaléria, szavazás, képeslapküldés, eseménynaptár, űrlap, statisztika, webshop, banner, projekt kezelő rendszerek.

További információkért kattintson ide >>>

 

 

 

Üzleti - alkalmazás fejlesztések

 

Az üzleti alkalmazások fejlesztését, a munka volumene és költségei miatt, általában egy nagyobb tervezés és az ügyféllel való többszöri egyeztetés előzi meg. Az így elkészült rendszereket - pl. vállalati integrációs szoftverek - hosszú távra tervezzük. A cél az, hogy képesek legyenek egy cég belső folyamatainak, termelési mechanizmusának irányítására, koordinálására. Az üzleti alkalmazások fejlesztése, a befektetendő tőke nagyságából eredően, gyakran pályázatok segítségével történik.

Ha kérdése van az üzleti célú alkalmazásfejlesztésekkel kapcsolatban, kattintson!