Gyors kapcsolat

Megközelíthetőség

Megközelíthetőség
  • 7623 Pécs, Hőgyes E. u. 30.
  • Tel.: 72 / 212-612
  • Fax.: 72 / 212-612

Szoftverfejlesztés, rendszergazdai teendők?

 

Az RG Consulting Kft. olyan magas szintű számítástechnikai szolgáltatásokat nyújt, amelyek az ügyfelek sikeréhez és elégedettségéhez nélkülözhetetlenek. A cég minden olyan problémára megoldást nyújt, az elképzelések kivitelezéséhez pedig segítséget ad, amihez szoftverek használata szükséges, legyen az egy egyszerű weboldal, vagy multimédiás fejlesztés. Emellett rendszergazdai teendők ellátásában és szakértői tanácsadásban is az Ön segítségére lehet.

Elsődleges szempont a munkák elvégzése során az ügyfélközpontúság. Nem csak nagy, hanem kisebb volumenű projektek kivitelezése során is arra törekszik a cég, hogy a megrendelő igényei alapján alakítsák a különböző szolgáltatásaikat és termékeiket. A referenciáik is azt mutatják, hogy nem jelent számukra problémát a különböző témájú, változatos feladatok végrehajtása sem.
 

Az RG Consulting számára a munkák elvégzése nem az első lendület kifulladásáig, hanem a munka elégedett befejezésig tartanak.

 

Mit nyújt Önnek az RG Consulting?

 

Tartalomkezelő rendszerei segítségével az Önök cége is könnyebben módosíthatja, alakíthatja weboldala tartalmát, projektkezelő rendszere pedig megkönnyíti a kifelé irányuló és cégen belüli kommunikációt, valamint a feladatok kezelését.
Az RG Consulting segít a felmerült problémák megoldásában. Magas szintű informatikai ismeretekkel rendelkező csapata pedig személyre szabott megoldást keres, legyen az webfejlesztés, alkalmazásfejlesztés vagy támogatás.

Az RG Hungary cégcsoport tagjaként, egy olyan rendszer része, mely 9 év tapasztalatát maga mögött tudva, számos területen komplett megoldásokat szolgáltat.